Завинаги!

Нямаше осветление.Странно.Запътих се към вратата и тогава някой ме сграбчи.Пищях и виках, но нищо.Тогава лампите светнаха, а пред мен стоеше някакъв мъж с маска.


-Много Си сладка кукло, може ли да си поиграя с теб? -каза Той.Аз стоях и го гледах със сълзи в очите.


-Какво Искаш? Кой си ти? И не неможе да си играеш с мен, тъпанар такъв.


-Първо Искам малка услуга от теб - започна да се приближава и да целува врата ми аз пищях да ме остави.-Второ гаджето ти има сметки за уреждане той знае кой съм.-тогава ме обърна и разкопча ципа на роклята ми-И трето не можеш да ми каз ...


-Дани-Изкрещях и се обърнах видях около човека който щеше да ме изнасили да има кръв.Изпищях и се надигнах видях Дани да държи пистолет и да казва:


-Не Докосвай моето момиче копеле -изкрещя, а през това време аз го прегърнах и заплаках на глас.Дани ме притисна до себе си и ми каза :! Успокой се обещавам да съм с теб.ЗАВИНАГИ Погледнах го с насълзени очи и той ме целуна нежно по челото.Качихме се в моята стая и Дани не ме пусна от прегръдката си.Усмихнах се.


-Хайде Любов, заспивай аз ще съм в моята стая.


-Добре.-Но тогава заваля дъжд.Дани отиде в стаята си.Изведнъж гръмна гръмотевица.Стиснах очи.Втора.Не издържах вече.Сложих си пухените пантофки и тръгнах към стаята на Дани.Отворих леко вратата и видях Дани да спи сладко.Усмихнах се.Тогава отново чух гръмотевица и подскочих.


-Дани, Дани спиш ли? -прошепнах От вратата.Той отвори едното си око и ме погледна.-Страх ме е от гръмотевиците.Той се усмихна и дръпна завивката си за да мога да легна при него.Усмихнах се и легнах.Той ме прегърна и каза:


-Лека Нощ мъник.-след което нежно ме целуна по врата.Така се чувствах добре.В неговите прегръдки на сигурно, топло и уюутно.


**********************************************


На сутринта:


Огледах се.Дани го нямаше.Сигурно е слезнал да изнесе онзи мъртвия (дори няма да казвам че е човек защото той не е) .Още бях с нещата от вчера и реших да ида до стаята си. Влезнах под душа и търках тялото си с всички сили исках да махна следите от ръцете на този тъпак.При всяко търкане - спомен.При всеки спомен сълзи.Излезнох от душа и се погледнах в огледалото .Очите ми бяха червени и подпухнали, но бях специалист в грима и нямаше да има следи.Измих лицето и зъбите си.Отидох пред гардероба си и изкарах едни къси бели панталонки и черен потник с бял череп.Сложих си и гривната с шипове както и токчетата с шипове.Вързах косата си на конска опашка и слязох долу.Пред мен се яви супер смешна гледка.Дани по дънки без тениска с престилка и целия беше в брашно както и цялата кухня и четеше нещо в някаква книга за рецепти.По плота имаше счупени яйца.Захилих се и Дани подскочи и се бърна към мен като направи пистолет с пръстите си.Стана ми още по смешно.Той се намуси и дойде при мен.Преметна ме през рамо и ме помъкна като чувал с картофи.Удрях по гърба му с юмруци и пищях да ме пусне.Той се хилише и накрая ми каза добре.


Тогава се озовах в чувала с брашно.ЦЯЛАТА БЯХ В БРАШНО Дани се смееше като луд.Станах и отидох зад него той се шашна защото видя че ме няма едвам се сдържах да не се разкикотя.В шепите си държах много брашно и той каза!:


-Джес Каде се съкровище? Джес каде си ???? 


-Тука Съм.-след като казах това двете шепи с брашно се озоваха върху главата му.Започнах да се хиля.Той пак ме хвана като чувал с картофи и тръгна нагоре по стълбите и влезе в банята пусна душа и ме притисна до стената.Започна да ме целува.В целувката се усмихнах и това му даде възможност за игра с езици.Блъснах го защото чух врата да се отваря погледнах го стреснато.Излезнах от банята мокра и видях мама пред вратата.В този момент Дани излезна от банята само по дънки.Мама се засмя и излезе.


-Проблем.Трябва да кажем на нашите че сме заедн..чакай ние заедно ли сме?


-Принцесо разбира се че сме заедно.Аз те обичам,ти ме обичаш какво да се разделим след като се обичаме ли?Няма да позволя такова нещо.


-Значи ме харесваш?-попитах и почервенях.Аз също го обичах.


-Не не те харесвам.-тогава буца се надигна в гърлото ми и сведох глава на долу.–ОБИЧАМ ТЕ!-каза и дойде да ме целуне.Сълзите ми закапаха и се усмихнах.Той повдигна брадичката ми и ме погледна в очите.:


-Сълзи от радост.Радост от любов.Любов от теб.-тогава ме целуна по челото и ме прегърна.


**Хей как сте сладури искрена благодарност на тези които четат историята ми.Обичам Вии.Моля изразете мнението си в коментарите и кажете какво мислите че ще се случи с тези двама хубавци.

Comment