Дом,свиден дом!

Ето отново в къщи.Влязох в стаята си и започнах да разопаковам багажа си.След час бях готова и слязох долу да обядвам.Направих си омлет,изядох го и реших да се обадя на Дани. Минаха два часа и той вече ми липсваше.


-Хей.Как си мъник какво правиш.


-Нищо.Липсваш ми.Ти какво правиш.Искаш ли да се видим?


-С удоволствие но не мога.Трябва да си разопаковам багажа и да оправя стаята си и да се запозная с новите съседи защото се преместихме.


-О,добре.Обичам те не го забравяй.


-И аз теб мъник.Целувки и до скоро.


След като затворих телефона се качих в стаята си и реших да си напълня ваната.След два часа киснене излязох и се изсуших.Извадих си бельо,бежова тениска с сребристи криле и паднало рамо и сиви дънки.Вързах си косата и си сложих обеци.Тъкмо щях да се обаждам на Стейс когато на вратата се звънна.Изпуфтях и с нежелание дотъртих до вратата. Отворих я ии..


-Здравей,ам аз съм новия ти със..


-О,Боже мой, не е истина.О,пресвета Дево..какво по...


-Джесика Паркър Уилиямс.Кажи ми че това си ти.


-Даниииииииииииииииииииии-изпищях аз и му се хвърлих на врата буквално.И двамата паднахме на земята и започнах да го целувам.Усмихвах се.Да радост.От кога чаках това чувство.


-Любов ама ти какво правиш тук?Аз току що си разопаковах багажа вкъщи.-тогава посочи една голяма бяла двуетажна къща която бе на две къщи разстояние от нашата.Изпищях от радост и се ухилих до уши след което отново го прегърнах.


-Какво правя тук?Аз живея тук глупчо.-усмихнах се.-Знаеш ли колко ми липсваше.


-И ти на мен.Ам исках да те запозная с мои приятели.След час ще мина да те взема.ОК?


-Ок.-казах прегърнах го и влязох у нас и се запътих на горе.Сложих си спирала и очна линия.Накъдрих си косата отново я вдигнах на опашка и бях готова.След половин час Дани щеше да ме вземе.Слязох долу и се тупнах на лилавия диван пред огромната плазма.Пуснах си ТЛС и се загледах в булченското предаване с Ранди.Обожавам тези предавания.И времето неусетно мина.След около пет минути Дани звънна на вратата.Отворих и го целунах по бузата.Одеколонът му.Обожавах го.Преплетох пръсти с неговите и тръгнахме надолу по улицата.След малко спряхме пред голяма модерна сива къща.Дани почука и отвори едно моче с Кестенява коса и лешникови очи .С Дани се здрависаха по техен начин след което момчето ме огледа от глава до пети и се ухили на Дани.


-Секси е.-каза той-Аз съм Джъстин.Джъстин Бийбър.Обикновено момче.- намигна ми а аз гушнах ръката на Дани.


-Джесика.Или просто Джес.-след като се представих той ни покани да влезем в къщата.Влязохме в огромния хол и там стояха още две момчета и и две момичета.Едната ми грабна окото.Беше висока слаба с кафява коса и кафеви очи и Стейс и имаше..Чакай к'во?Стейси О'Браян ли виждат сините ми очи.


-Стейс?-тя се обърна към мен и ме загледа учудено.После погледа и се премести на ръката ми която държеше тази на Дани.След малко Джъстин дойде и обви ръка около кръста и.Сега гледах като попарена?


-Джес ти какво..чакай ти за този Дани ли ми гово..ама какво по дяволите.-след това всички без Стейс се разсмяхме.


Хей сладури знам че тази стана къса но се захванах да я пиша в дванадесет вечерта и сега е дванадесет и половина и ми се спи.Обещавам че утре ще пусна продължение.Обичам ви и дайте един вот или комент.Бай от мен ;)



Comment