Enesetapu mõtted

Kui olin koju jõudnud, rebisin oma jalanõud jalas ja viskasin mööda tuba laiali. Ma mõtlesin "Ma teen seda, ma tapan ennast." Ma kõndisin all korrusel olevasse toalettruumi istusin põrandale ja mõtlesin kuidas ma seda teen. Mul käis peast igasuguseid mõtteid läbi. Ma võiks lõigata kõri läbi või puua ennast üles. Ei! ma teen seda nii nagu tegi mu ema...hüppan rongi alla. Jah, just seda ma teengi aga ülehomme, kuna tahan ennem Marleenile ja Robertile midagi öelda. Ma läksin magama, kuna ei suutnud enam üleval olla


Oli laupäev


Ma magasin kella 12-ni. Kui ma ärkasin panin ma endale hommiku mantli selga kuna ei viitsinud kapist riideid välja otsida. Ma läksin wc-sse. Kammisin oma juuksed, panin juuksed kinni. Liikusin vaikselt ja uniselt trepist alla, et vaadata kas isa on kodus aga nagu ikka, pole tema varjugi näha. Ma pole umbes nädala söönud, mul pole isu. Tegin endale ainult cappuccino. Jõin selle ära ja hakkain telekat vaatama. Sealt tuli "Mirror 2" see on mingi õudukas, mis on päris hea, kuid imelik. Ma jäin teleka ette magama ja ärkasin kolistamise peale üles. Vaata aga vaata kes see oli, see oli mu lapsik isa.


Isa: Mis sa passid?(küsis ta õelalt)


Mina: Mis siis on, ei või omas kodus olla?


Isa: Siiani on see veel minu kodu.(kõndis ta paarikapini, et võtta üks pudel konjakit)


Mina: Noo kuule ära ei väsi juba vä?


Isa: Sa ei tule mulle ütlema mida mina teen või mida mina ei tee, sa tatikas!(karjus ta üle maja)


Mina: Mine perse ja jäta mind rahule, sa pole mingi isa!! 


Karjusin ja jooksin üles oma tuppa ja lõin ukse kinni, ning keerasin lukku, et ta ei saaks ahistama tulla.


Isa: Tee uks lahti sa väike vääks, lase oma isa sisse!


Mina: Ei, sa pole mu isa, ma ei taha sellist isa endale.


Isa: Küll sa ikka välja tuled siit


Mina: Ei tule!


Mul oli juba mõte olemas mida ma teen. Ma tahtsin põgeneda. Ma võtsin oma selja koti ja tegin selle kooliasjadest tühjaks. Panin sinna sisse oma arvuti, rahakoti, juhtmed(arvuti laadja). Ma lähen oma ema õe juurde ehk oma tädi Mai. Ma panin oma spordikotti riideid, paar särki, pükse, aluspesu jne. 


Tirisin oma voodilina katki, et sellest köit teha ja aknast alla minna, kuna isa oli minu ukse taha magama jäänud, siis ei saanud ma sealt välja. Tirisin paar riba ja sidusin need kokku. Ühe otsa sidusin ma radiaatori külge mis oli otse akna alla. Tegin akna lahti ja viskasin teise otsa välja. Kui ma maha sain jooksin ma kiiruga minema, tellisin takso ja sõitsin oma tädi juurde.


Seekordne osa on lühike kuna ma ei jõua palju kirjutada. Mul on palju tegemisi ja töid. Kuid loodan, et meeldis!
Pange vote ja olge muhedad ikka ja jälle

Comment